Zelfverzekerd worden

Zelfverzekerd worden? Dat kan!

zelfverzekerd worden

Wil je graag zelfverzekerd worden, en heb je al van alles geprobeerd zonder blijvend resultaat? Dat komt omdat zelfvertrouwen opbouwen een werk is van lange adem. Het kost wat tijd en moeite, zeker als je blijvend resultaat wil boeken. De tips die je op het internet vindt, zoals ‘lach vaker’, ‘ga sporten’ en ‘koop mooie kleren’ zijn wel leuk, maar zullen op lange termijn geen oplossing bieden voor het gebrek aan zelfvertrouwen waar je al zoveel jaren mee worstelt.

Blijvend zelfvertrouwen kan wel door middel van therapeutische begeleiding of coaching, maar dat kost algauw handenvol geld. Er bestaan ook alternatieve vormen van therapie, zoals paardentherapie, maar ook daarvoor moet je algauw enkele honderden euro’s neertellen.

E-cursus zelfvertrouwen

Frank de Moei, beroepscoach met diploma’s in Life Coaching en Positieve Psychologie, vond dat zelfverzekerd worden voor iedereen mogelijk moet zijn, en besloot een betaalbare training zelfvertrouwen in elkaar te steken. Online, zodat je die vanuit je luie zetel kan volgen op een moment dat goed uitkomt voor jou.

De training ‘Blijvend zelfvertrouwen’ is opgebouwd in drie modules en heeft al een positief effect gehad op meer dan 10.000 mensen.

Voor wie is de cursus?

Heb je nood aan een boost in je zelfvertrouwen? Als je ‘ja’ antwoord op meerdere van de volgende vragen, dan is de cursus zelfverzekerd worden zeker iets voor jou!

  • Ik ben de moeite niet waard.
  • Ik heb het moeilijk met complimentjes aanvaarden.
  • In groep zwijg ik liefst.
  • Ik laat me in hoge mate beïnvloeden door wat anderen mogelijks over mij denken.
  • Ik blijf liever in mijn comfortzone en vermijd uitdagingen.
  • Ik vind mezelf lelijk.
  • Ik verdien het niet om een goede partner te hebben.
  • Ik heb schrik voor de toekomst.
  • Iedereen heeft zijn leven altijd helemaal op orde, terwijl ik maar aanmodder.

Het is absoluut normaal dat je af en toe minder goed in je vel zit en dan kunnen bovenstaande gedachten weleens de bovenhand halen. Maar als ze deel worden van je dagelijkse leven, wordt je gebrek aan zelfvertrouwen een reëel gevaar voor je geluk, gezondheid, carrière en relaties. En dan wordt het tijd voor een ommekeer.

Waarop is de cursus gebaseerd?

We geloven dat je pas echt kan zelfverzekerd worden als je weet wat de oorzaak is van die eeuwige onzekerheid. Daarom definiëren we eerst het begrip ‘zelfvertrouwen’ en analyseren we het belang ervan in je leven. We gaan na hoe het kan mislopen en wat de gevolgen daarvan kunnen zijn. Vervolgens duiken we dieper in jezelf en je verleden: wat is bij jou de specifieke oorzaak van je gebrek aan zelfvertrouwen? Tot slot geven we je tips en oefeningen om eraan te werken.

 

De conclusie: wil je echt blijvend zelfverzekerd worden? Stop dan met oppervlakkige tips te zoeken op het internet en bestel de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’. Nu voor slechts 49 euro! Succes gegarandeerd.

 

Plaats een reactie