Zelfvertrouwen tips

Meer zelfvertrouwen? Lees deze tips!

zelfvertrouwen tips

Wat als je aan je zelfvertrouwen zou kunnen werken? Gedaan met de onzekerheid, meer positivisme in je leven, sterker in je schoenen, en een uitdagender en spannender leven… Het kan! Mits de nodige ingesteldheid en inspanningen kan iedereen die onzekerheid en het lage zelfbeeld achter zich laten en werken aan een positievere levenshouding. De gevolgen voor je werk, je familie en je relatie zijn ingrijpend!

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is alvast een goed begin. Niet alleen krijg je voor maar 49 euro heel wat zelfvertrouwen tips, de cursus geeft je de nodige inzichten in de oorzaken mechanismen achter een laag zelfbeeld. Door diep te graven in de problematiek veranderen we blijvend je manier van denken en daarmee ook je houding in het leven en je zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen tips

Met onderstaande zelfvertrouwen tips lichten we al een tipje van de sluier over wat je in de cursus allemaal te weten kan komen.

  1. Werk aan je uiterlijk en houding. En dat bedoelen we niet omdat je er niet goed uitziet zoals je bent. Dankzij deze zelfvertrouwen tips voel je je gewoon zelf beter in je vel en ga je dat ook automatisch uitstralen. Gezondere voeding, meer beweging en een leuke outfit doen wonderen! Ook aan je houding kan je werken. Sta rechtop, houd je hoofd omhoog en kijk mensen recht in de ogen.
  2. Zeg hardop tegen jezelf dat je van jezelf houdt en herhaal dat verschillende keren per dag. Door de herhaling ga je dat onbewust ook echt geloven en zal je zelfrespect en zelfvertrouwen toenemen.
  3. Geef een ander af en toe een compliment. Mensen waarderen dat en zullen je af en toe ook eens een complimentje terug doen. Deze positieve spiraal is veel aangenamer dan een sfeer van roddels en achterklap.
  4. Laat van je horen. Als je in een groep of tijdens een vergadering je mening durft te zeggen oogst je meteen ook het respect van je collega’s. Ze zullen meer rekening houden met jouw mening als ze belangrijke beslissingen nemen.

Een blijvende verandering

Bovenstaande zelfvertrouwen tips kunnen je al een duw in de goede richting geven. Maar afhankelijk van de oorzaak van weinig zelfvertrouwen is er meestal toch wat meer werk aan de winkel. Heb je een traumatische ervaring achter de rug? Een slechte relatie? Een verkeerde opvoeding? Dan is er nood aan een diepgravendere methode. Je moet op zoek gaan naar de echte oorzaken van dat lage zelfbeeld. Enkel deze inzichten kunnen je situatie omkeren.

De e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ is opgebouwd in 3 modules. In de eerste module bekijken we in detail wat zelfvertrouwen nu eigenlijk is en hoe het werkt. In de tweede module gaan we na wat er in jouw geval aan de oorzaak ligt van het gebrek aan zelfvertrouwen. En tot slot, in de derde module, werken we aan een blijvende oplossing met tal van zelfvertrouwen tips.

Een coach of een psycholoog kosten je algauw een arm of een been. Deze e-cursus heeft hetzelfde resultaat, en dat voor maar 49 euro. Merk je na enkele weken nog geen verbetering, dan krijg je gewoon je geld terug. Probeer het nu!

 

Plaats een reactie