Werken aan je zelfvertrouwen

werken aan je zelfvertrouwen

Weinig zelfvertrouwen? Daar hoef je je niet de rest van je leven bij neer te leggen! Want wist je dat je zelfvertrouwen terug kan winnen?

Over weinig zelfvertrouwen

Iedereen heeft weleens een dipje. Dan voel je je minder goed in je vel. Maar als het gevoel blijft, kan het een domper op je leven betekenen. Veelvoorkomend voor mensen die weinig zelfvertrouwen hebben, is dat ze zich voortdurend zorgen maken over wat anderen denken. Ze lopen zichzelf heel vaak te verontschuldigen en doen alles wat hen gevraagd wordt, omdat ze iedereen tevreden willen stellen en zichzelf daarvoor wegcijferen.

Herkenbaar? Het hoeft helemaal niet zo te zijn! Iedereen kan sterker in zijn of haar schoenen leren te staan. Je brein is namelijk een heel krachtig wapen, en je kan het vanalles aanleren. Ook om positiever te denken!

Zelfvertrouwen vs. arrogantie

Wil je werken aan je zelfvertrouwen, zorg er dan voor dat je zelfzekerheid niet omslaat in arrogantie. Veel zelfvertrouwen hebben betekent stevig in je schoenen staan en weten wat je wilt. Dus niet dat je je beter voelt dan anderen! Arrogantie is overigens eerder een uiting van weinig dan van veel zelfvertrouwen, want wie zelfvertrouwen heeft weet dat iedereen goede en zwakke kanten heeft en hoe je daarmee kan omgaan.

Actieplan

hoe-word-ik-zelfverzekerder

Om te werken aan je zelfvertrouwen met als doel een blijvend resultaat, laat je je best begeleiden. Snel enkele teksten of tips lezen op het internet zullen je niet vooruit hebben, en al zeker niet blijvend. Om echt te werken aan je zelfvertrouwen, moet je er op regelmatige tijdstippen mee bezig zijn. Maar coaching is nogal duur en ook psychologische begeleiding kan stukken van mensen kosten.

Daarom ontwikkelde Frank de Moei de online cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’. Deze cursus gidst je in enkele weken tijd met behulp van theorie en oefeningen naar een beter gevoel van eigenwaarde. Hoe? Eerst en vooral door inzicht te brengen in de mechanismen achter zelfvertrouwen. Je leert hoe zelfvertrouwen een impact kan hebben in je leven en gaat daarna op zoek naar de oorzaken van jouw gebrek aan zelfvertrouwen. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt waar je sterke en zwakke punten liggen. Ook onderzoek je waar je perfectionisme en zelfkritiek vandaan komt en hoe je het kan loslaten.

Op het einde van de cursus:

  • Voel je je weer goed in je vel,
  • Straal je positiviteit uit,
  • Durf je ‘neen’ te zeggen,
  • Ga je niet meer uit van wat anderen denken,
  • Ga je recht op je doel af,
  • Sta je sterker in je relatie,
  • Leer je complimenten aanvaarden,
  • Durf je af te gaan op je buikgevoel,

Wil je net als duizenden anderen ook werken aan je zelfvertrouwen? Bestel dan voor slechts 49 euro de online cursus van Frank de Moei. Je kan deze waar en wanneer je maar wilt volgen en voel je na enkele weken nog geen verschil, dan krijg je gewoon je geld terug. Waar wacht je nog op?

 

Plaats een reactie