Training zelfvertrouwen

Training zelfvertrouwen

training zelfvertrouwen

Vind je het ook zo belangrijk wat anderen over jou denken? Heb je moeite met neen zeggen? Val je vaak stil in groep? Kan je moeilijk om met complimentjes?

De training ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ helpt je komaf maken met negatieve gedachten en weer sterker in het leven te staan. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft om gelukkig en assertief in het leven te staan, op voorwaarde dat ze bereid zijn om zelf de touwtjes van hun leven in eigen handen te nemen. Daarom ontwikkelden we een training zelfvertrouwen die iedereen kan volgen en ook voor iedereen betaalbaar is.

Hoe werkt de training zelfvertrouwen?

Je krijgt gedurende 13 weken elke week een email opgestuurd met informatie, inzichten en oefeningen over zelfvertrouwen. In drie grote hoofdstukken gaan we tot aan de kern van je onzekerheid en werken we die stelselmatig weg.

  • Hoofdstuk 1 behandelt zelfvertrouwen in het algemeen. We gaan na hoe mensen met en zonder zelfvertrouwen eigenlijk denken en wat de beperkende gedachten zoal kunnen zijn. We bekijken de invloed van weinig zelfvertrouwen op je leven. Bovenal helpen we je inzien dat je zelf die gedachten in de hand kunt hebben en beïnvloeden.
  • In hoofdstuk 2 van de training zelfvertrouwen gaan we na waaruit je gebrek aan zelfvertrouwen precies ontstaan is. Wat zou je willen veranderen aan jezelf? Waarmee vergelijk je jezelf? Wat zijn je sterktes en zwaktes en hoe ga je ermee om?
  • Tot slot werken we in hoofdstuk 3 uiteindelijk aan meer zelfvertrouwen. Dit hoofdstuk bevat talloze gouden tips over hoe je sterker in het leven kunt staan, je leven weer in eigen handen kan nemen, positief kan denken, je doelen kunt bereiken.

Naast deze e-mails krijg je ook maar liefst 3 gratis e-boeken ter waarde van 25 euro elk. Ze barsten van de inzichten en tips. Zo kan je ook na de training zelfvertrouwen op elk moment teruggrijpen naar de cursus.

Waarom een online training zelfvertrouwen?

De voordelen van een online training zijn talrijk. Ten eerste kan je de training volgen wanneer en waar u maar wilt. Je hoef je er niet voor te verplaatsen en kan de oefeningen in je vertrouwde omgeving doen. Ook het tempo kan je helemaal zelf bepalen. Door de training online te organiseren kunnen we de kosten drukken en kost de training je dus maar 49 euro, wat een fractie is van de kostprijs van een coach of psychiater en al helemaal niet veel in ruil voor de positieve boost die je ervoor terugkrijgt.

Garantie

Wij geloven in deze training en bieden daarom een garantie. Merk je binnen de 30 dagen geen resultaat, ook al heb je alle oefeningen uitgevoerd, dan krijg je je geld 100% terugbetaald.

Training zelfvertrouwen: de rest van je leven begint vandaag!

Blijf niet langer met de negatieve gevoelens zitten en neem je leven opnieuw in eigen handen!

 

Plaats een reactie