Tips zelfvertrouwen

tips zelfvertrouwen

Tips voor zelfvertrouwen: wat werkt echt?

Je komt op deze pagina terecht omdat je op zoek bent naar tips zelfvertrouwen. Je bent zeker niet de enige die worstelt met een laag zelfbeeld en graag wil ontdekken wat hij/zij wilt en hoe hij/zij sterker in zijn/haar schoenen kan staan. Dat is terecht: aan je zelfvertrouwen kan je immers werken! Maar het eerste probleem met tips zelfvertrouwen is dat het internet volstaat met tips en sommige daarvan misschien (tijdelijk) zullen werken, terwijl andere ronduit waardeloos zijn. Hoe weet je dan waar je je echt op moet focussen?

Het tweede probleem met tips zelfvertrouwen is dat ze meestal niet tot aan de wortel van het probleem gaan. Je kan de tips zelfvertrouwen inderdaad opvolgen en je tijdelijk beter voelen in je vel, maar zonder grondige aanpak verval je zeer snel weer in je oude, negatieve gedachtenspiraal. Wellicht heb je het zelf al geprobeerd!

Wat heb je dan nodig om meer zelfvertrouwen te krijgen?

hoe-word-ik-zelfverzekerder

Wie echt wil werken aan een beter zelfbeeld, heeft nood aan inzichten in het waarom en hoe van weinig zelfvertrouwen. Het gaat erom te leren jezelf te aanvaarden zoals je bent, en te vertrouwen op je eigen oordeel zonder je voortdurend zorgen te maken over wat anderen van je zouden kunnen denken. Het gaat erom om stappen te durven zetten en te geloven in eigen kunnen. Maar hoe doe je dat?

Een van de eerste en belangrijkste échte tips zelfvertrouwen is: krijg inzicht in de manier waarop zelfvertrouwen werkt en begrijp hoe het je leven kan beïnvloeden. Eén van de belangrijkste termen die je moet kennen is de zogenaamde ‘slachtofferrol’: dat is een rol waar veel mensen met een laag zelfbeeld zich zonder het te beseffen in hullen maar die hen ervan weerhoudt om de touwtjes van hun leven in eigen handen nemen.

Een tweede belangrijke tip zelfvertrouwen is: onderzoek waar je gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt. De oorzaken van een laag zelfbeeld kunnen heel uiteenlopend zijn: van je opvoeding tot verschillende traumatische gebeurtenissen in je leven. Toch is het belangrijk de precieze oorzaak te achterhalen vooraleer je kan werken aan een blijvend beter zelfbeeld.

Blijvend komaf met weinig zelfvertrouwen

Eenmaal je meer inzicht verwerft in de mechanismen achter weinig zelfvertrouwen, kan je beginnen werken aan je zelfbeeld. Pas dan zullen de tips zelfvertrouwen je echt vooruithelpen.

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen biedt je zowel die broodnodige inzichten als de echte waardevolle tips zelfvertrouwen waar je naar op zoek was. Je betaalt slechts 49 euro en krijgt daarvoor wekelijks een e-mail met theorie, inzichten en tips. Al na enkele weken zal je verschil voelen: je gaat je beter in je vel voelen en durft al meer uit je comfortzone te komen. Knopen doorhakken wordt makkelijker: zo durf je het gesprek over je salaris nu wél aan en lukt het je om eindelijk die man/vrouw uit te nodigen op een afspraak.

Geïnteresseerd? Lees de positieve reacties van de meer dan 10.000 mensen die de cursus al volgden. Of bestel meteen: na vier weken niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug, zo neem je geen enkel risico.

Plaats een reactie