Onzekerheid overwinnen

onzekerheid overwinnen

onzekerheid overwinnen

Onzekerheid overwinnen? Lees dit!

Onzekerheid kan je leven soms echt overheersen. Het kan op ieder moment toeslaan, maar vooral in stresssituaties: als je bijvoorbeeld een presentatie moet geven tijdens een vergadering met het management of met belangrijke zakenrelaties op een receptie bent. Je bent je ineens heel bewust van alles wat je zegt en vind dat je vreemde dingen zegt of dat je boodschap niet goed overkomt. Resultaat? Je wordt alleen maar nerveuzer zodat je nog meer in de knoop slaat, tot je het opgeeft en helemaal stilvalt.

Dit hoeft niet alleen in officiële situaties te gebeuren: ook in andere sociale omstandigheden kan de onzekerheid je plots overvallen. Gewoon als je iets gaat drinken met vrienden of vriendinnen bijvoorbeeld, en je jezelf lelijker of dommer voelt dan de anderen. Als de onzekerheid te vaak de kop opsteekt en je leven domineert, moet je de onzekerheid overwinnen.

Hoe onzekerheid overwinnen

Onzekerheid kan diepgeworteld zijn en het staat vast dat het je niet gaat lukken om die op een week tijd blijvend te overwinnen. Wil je je onzekerheid overwinnen, neem dan voldoende tijd en laat je vooral ook begeleiden. Dat hoeft geen stukken van mensen te kosten: de e-cursus “Blijvend Zelfvertrouwen” kost nu slechts 49 euro en helpt je met behulp van wekelijkse e-mails met theorie en oefeningen om je zelfvertrouwen stelselmatig weer op te bouwen en onzekerheid overwinnen.

De cursus bestaat uit drie onderdelen: eerst leer je wat de mechanismen zijn achter onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen, daarna gaan we op zoek naar de oorzaken van onzekerheid bij jouw persoonlijk, om er in een derde fase blijvend komaf mee te maken.

Onzekerheid overwinnen: enkele uitgangspunten

De cursus baseert zich onder meer op de volgende gedachten:

  1. Je bent uniek; alleen jij begrijpt wat er in je omgaat en jij bepaalt wat er in je leven gebeurt.
  2. Accepteer je minder goede kanten. Wees mild met jezelf.
  3. Neem verantwoordelijkheid in je leven. Onderneem actie. Zo keer je de negatieve spiraal om.
  4. Sluit het verleden af en kijk naar de toekomst.

In de cursus krijg je talloze tips en voorbeelden om onder andere deze statements te vertalen in juist, niet-destructief gedrag in concrete dagdagelijkse situaties.

Meer dan 10.000 mensen gingen je al voor en konden op die manier hun onzekerheid overwinnen en hun leven een positieve ommekeer geven. Doordat ze voortaan steviger in hun schoenen staan durven ze een uitdaging aan en begeven ze zich af en toe uit hun comfortzone. Dat leidt dan meer tot een spannender en leuker leven. Een positieve spiraal dus.

Wil je ook die ommekeer in je leven? Schrijf je dan meteen in voor de cursus, want nu kost die slechts 49 euro in plaats van de gewone 189 euro. Binnen de 30 dagen niet tevreden? Geld terug!

 

Plaats een reactie