Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is voor iedereen

meer-zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen nodig? Je leest het goed: iederéén kan vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Ook jij kan op elk moment je leven omkeren en komaf maken met de onzekerheid. Ook als je al sinds je jeugd met een laag zelfbeeld of weinig eigenwaarde rondloopt.

E-cursus voor meer zelfvertrouwen

Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op zelfvertrouwen hebben we een online cursus ontwikkeld die je helpt meer zelfvertrouwen op te bouwen. Want uit enkele tips die je op het internet vindt, zal je niet de nodige kennis en moed putten om je leven permanent om te keren.

De online cursus “Blijvend zelfvertrouwen” graaft dieper. Dankzij regelmatige e-mails met inzichten over onzekerheid en zelfvertrouwen, telkens gevolgd door concrete oefeningen en tips, word je gedwongen om wekelijks minstens een uur te werken aan meer zelfvertrouwen. Het blijft dus niet bij vluchtig enkele tips lezen om ze de volgende dag weer te vergeten. We graven naar je verleden om de oorzaken van je onzekerheid te achterhalen en werken daarop verder.

Voor wie is de cursus zelfvertrouwen?

Iedereen kan deelnemen aan de cursus. De enige voorwaarde om deel te nemen is dat je geëngageerd bent om aan meer zelfvertrouwen te werken en bereid bent om er wekelijks minstens een uur voor vrij te maken.

De meer dan 10.000 mensen die de cursus al afwerkten hebben alle mogelijke beroepen, leeftijden en afkomst. Maar twee dingen hebben ze gemeen: ze hadden een laag zelfbeeld en besloten stuk voor stuk om iets te doen aan de negatieve spiraal die daardoor ontstond.

Hoe is de cursus opgebouwd?

In drie grote hoofdstukken maken we langzaam maar zeker komaf met je zelfvertrouwen en keren we de negatieve spiraal om:

  • Hoofdstuk 1 gaat dieper in over zelfvertrouwen. Om meer zelfvertrouwen te krijgen moet je immers eerst begrijpen wat zelfvertrouwen precies is, wat het gebrek eraan zoal kan doen met een mens en wat de mechanismen erachter zijn.
  • Vanaf hoofdstuk 2 beginnen we te graven naar je persoonlijke achtergrond. De mogelijke oorzaken van een laag zelfbeeld zijn talrijk: een foute opvoeding, perfectionisme, een traumatische ervaring, een slechte relatie… We analyseren waar het bij jou is beginnen misgaan.
  • In hoofdstuk 3 gaan we dan uiteindelijk werken aan dat positieve zelfbeeld. Hoe leer je jezelf weer accepteren? Hoe maak je komaf met de zelfkritiek en het perfectionisme? Je leert opkomen voor jezelf en je mening en te vertrouwen op je intuïtie.

Hoeveel kost de cursus?

De cursus “Blijvend Zelfvertrouwen” kost slechts 49 euro (in plaats van de gewone 189 euro). Dat is een klein bedrag in ruil voor meer zelfvertrouwen en dus een positievere kijk en een gelukkiger leven. Coaches en therapie kosten algauw tien keer meer.

Bovendien krijg je er nu maar liefst drie e-books bij met meer inzichten over zelfvertrouwen, en dat ter waarde van elk 25 euro.

Waar wacht je nog op?

Klik hier om de e-cursus nu te bestellen. Merk je binnen de 30 dagen geen resultaat, dan krijg je zonder discussie je geld terug.

PS: vergeet ook niet de positieve reacties van je voorgangers te lezen en laat je inspireren door mensen die de sprong waagden naar een gelukkiger leven

Plaats een reactie