Cursus zelfvertrouwen

Opnieuw meer zelfvertrouwen krijgen: het kan!

cursus zelfvertrouwen

Cursus zelfvertrouwen nodig? Veel mensen hebben een gebrek aan zelfvertrouwen, maar zijn ervan overtuigd dat de oplossing bestaat uit dure sessies bij een coach of psycholoog en leggen zich dus neer bij de situatie. Of ze denken dat er helemaal niets te doen valt aan de situatie. Niets is minder waar: zelfvertrouwen kan je aanleren!

Een laag zelfbeeld kan je zwaar hinderen bij je dagelijkse activiteiten en bij je algemene geluksgevoel. Soms leidt het zelf tot depressies en eetstoornissen. Reden genoeg dus om zo snel mogelijk iets aan je lage zelfbeeld te doen.

E-cursus zelfvertrouwen

Gelukkig is er goed nieuws: je kan naast coaching nu ook gewoon online een cursus zelfvertrouwen volgen. Dankzij de e-cursus “Blijvend zelfvertrouwen” is iets doen aan je lage zelfbeeld nu wél betaalbaar geworden. Momenteel is er zelfs een interessante aanbieding: voor slechts 49 euro (in plaats van 189 euro) leer je op korte termijn en geleidelijk aan komaf te maken met gevoelens van onzekerheid of minderwaardigheid. Deze online cursus zelfvertrouwen is net zo efficiënt als persoonlijke coaching per uur, maar véél goedkoper.

De cursus is erop gericht om je tot inzichten te brengen rond je gebrek aan zelfvertrouwen. We proberen te achterhalen wat er is misgegaan en werken van daaruit aan een oplossing. Onzekerheid kan immers vele oorzaken hebben: misschien is het je opvoeding of liggen er traumatische gebeurtenissen (zoals een slechte relatie) aan de oorzaak.

De cursus zelfvertrouwen bestaat uit drie delen:

  1. Wat is zelfvertrouwen? Waarom is het zo belangrijk om gelukkig te kunnen worden?
  2. Ontdek je zelfvertrouwen. We graven naar de oorzaken van je onzekerheid en komen tot de juiste besluiten.
  3. Creëer nieuw zelfvertrouwen.

Dat de cursus zeer effectief is kunnen we je hier proberen uit te leggen, maar geloof ons niet zomaar op ons woord. Belangrijker is dat meer dan 10.000 mensen de cursus zelfvertrouwen al volgden en dat de reacties unaniem lovend zijn. Reacties als “de cursus heeft mijn leven veranderd”, “het gaat veel beter met me”, “de cursus is het geld meer dan waard”, “ik heb veel herkenningsmomenten”, “de cursus werkt bevrijdend” enzovoort spreken boekdelen.

Ben je nog niet overtuigd, weet dan dat je binnen de 30 dagen je geld gewoon kan terugvragen. Je neemt dus geen enkel risico.

E-cursus zelfvertrouwen: wat zit er in het pakket?

Voor de zeer democratische prijs van 49 euro (in plaats van de normale 189 euro) krijg je:

  • 12 wekelijkse e-mails met informatie en inzichten, alsook concrete vragen en opdrachten. De cursus werkt met aangetoonde en geteste coachingtechnieken.
  • Maar liefst drie gratis boeken ter waarde van elk 25 euro: “Inzicht in je kracht”, “Je bent prima zoals je bent” en “Volg je eigen weg”.

KLIK HIER voor meer informatie

 

Plaats een reactie