Coach zelfvertrouwen

Coach zelfvertrouwen

coach zelfvertrouwen

Ben je onzeker, heb je een negatief zelfbeeld, heb je last van faalangst of een gebrek aan zelfvertrouwen in het algemeen? En wil je misschien ook wel wat assertiever worden? Met de juiste coaching en begeleiding is dit mogelijk!

Wat mag je verwachten?

Je kan assertiever worden en meer zelfvertrouwen krijgen wanneer je een goed beeld krijgt van het achterliggende probleem.  Daarmee bedoelen we dat het belangrijk is om inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw negatieve zelfbeeld en onzekerheid.  Daarna moet je gaan ervaren en voelen wat jouw krachten en positieve punten zijn en daardoor kan je meer zelfvertrouwen gaan ‘kweken’.

Een eigen en persoonlijke coach zorgt voor een aanpak op jouw niveau, zodat je leert om sterker in je schoenen te staan, weerbaarder en zelfbewuster te zijn.  Je zal ervan versteld staan hoe veel meer je kan dan je zelf denkt!

Dankzij een gepersonaliseerd coaching traject kan je jouw zelfvertrouwen weer opbouwen.

Met een coach ga je samen aan de slag om:

  • Jouw zelfbeeld te verbeteren
  • Jouw onzekerheden en faalangst om te zetten in zelfvertrouwen
  • Assertief te leren zijn en jouw eigen grenzen te bewaken
  • De oorzaak van jouw negatief zelfbeeld te ontdekken

De focus ligt bij het coachen op jouw kwaliteiten en vaardigheden. Soms moet je jouw zelfvertrouwen eerst opbouwen om een volgende stap in jouw leven te kunnen zetten.

Een coach kan jou ook helpen bij het verbeteren van jouw communicatie. Onbewuste negatieve gedachten kunnen een ernstige invloed hebben op jouw communicatie en hoe jij je dus uitdrukt tijdens een gesprek. Je zal dan leren om jouw negatieve denkpatroon om te buigen naar versterkende en positieve gedachten die niet langer blokkerend werken.

Waar moet je op letten?

training zelfvertrouwen

Kies voor een begeleiding die werkt met verschillende sessies met voldoende tijd ertussen en met oefeningen.  Ook huiswerk is vaak erg nuttig, en feedback daarop in de volgende sessie is absoluut noodzakelijk. Zorg ervoor dat je een vertrouwenspersoon hebt die je ook steeds kan contacteren via mail bijvoorbeeld.

Het gaat er niet om trucjes te leren, wel om een permanente verandering teweeg te brengen. Je moet meer zelfvertrouwen krijgen van binnen uit, en heel belangrijk, de oorzaak van jouw onzekerheid moet worden aangepakt. Het gaat erom dat je na de sessies anders en zelfverzekerder in de wereld staat. Dat zal bevrijdend werken en daardoor zal jij ook gelukkiger worden.

Een onlinecursus met begeleiding kan ook prima werken, en bespaart je veel tijd.  Je krijgt ook daar persoonlijke coaching en werkt op jouw eigen tempo. Je krijgt opdrachten waarmee je in de praktijk aan de slag kan gaan en duidelijke inzichten.

De cursus bestaat uit drie delen:

  • Analyseer je zelfvertrouwen
  • Ontdek je zelfvertrouwen
  • Creëer nieuw zelfvertrouwen

De plaatsen zijn beperkt omwille van de persoonlijke aanpak en coaching, en bovendien krijg je een garantie van 30 dagen.  Als je geen resultaat merkt krijg je gewoon jouw geld terug, we willen immers enkel tevreden klanten. Dat zegt genoeg, toch?

Aarzel niet langer, maar laat je coachen naar meer zelfvertrouwen!

Plaats een reactie