Boek zelfvertrouwen

boek zelfvertrouwen

Drie gratis boeken bij cursus zelfvertrouwen

Ben je je eeuwige gebrek aan zelfvertrouwen beu en heb je eindelijk besloten er iets aan te doen? Jammer genoeg is persoonlijke coaching of therapie behoorlijk duur en vind je op Google niet de nodige antwoorden om permanent meer zelfvertrouwen te kunnen opbouwen. Je kan ook een boek zelfvertrouwen lezen, maar niet iedereen is even gedisciplineerd of autodidactisch ingesteld om regelmatig theorie te doornemen en oefeningen te doen. Voor je het weet herval je weer in je oude gewoontes en gedachtenpatronen.

E-cursus zelfvertrouwen

Om een oplossing te bieden die tegelijk toegankelijk voor iedereen én betaalbaar is stelde Frank de Moei de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ op. Als gediplomeerd lifecoach en lid van het NOBCO (de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council) heeft Frank jarenlange ervaring in het coachen van mensen die op zoek zijn naar meer zelfvertrouwen.

Al die kennis en ervaring goot hij in deze online cursus, bestaande uit e-mails met waarin stelselmatig de verschillende mechanismen achter zelfvertrouwen (en het gebrek eraan) uit de doeken worden gedaan. Anders dan bij een boek zelfvertrouwen krijg je de kennis en tips stelselmatig week per week toegestuurd en kan je ze dus rustig op eigen tempo verwerken en de oefeningen maken. Door de wekelijkse e-mail blijf je gemotiveerd.

De online cursus bestaat uit drie delen. In het eerste deel wordt het begrip ‘zelfvertrouwen’ gedefinieerd en gaan we na wat de invloed ervan is op je dagelijkse leven en geluksgevoel. Deel 2 gaat na waar je gebrek aan zelfvertrouwen precies vandaan komt, om daarna in deel drie te werken aan een blijvend herstel van dat zelfvertrouwen. In tegenstelling tot de vele zelfvertrouwen tips die je op Google vindt, pakt de cursus het onderwerp wel degelijk zeer grondig aan en raak je zo echt blijvend van dat negatieve zelfbeeld af. Maar geloof ons niet op ons woord en lees beter de vele positieve reacties van de 10.000 mensen die je al voorgingen. We zijn trouwens zo overtuigd van de cursus dat we een garantie aanbieden: na één maand nog geen verandering? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Profiteer nu van korting en drie boeken zelfvertrouwen gratis!

Momenteel kost de e-cursus slechts 49 euro in plaats van 189 euro én krijg je er maar liefst drie boeken zelfvertrouwen bij: ‘Inzicht in eigen kracht’ (inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering), ‘Je bent prima zoals je bent’ (over zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen) en ‘Volg je eigen weg’ (over doen wat je wil, wat anderen ook zeggen). Elk boek zelfvertrouwen heeft een waarde van 25 euro. Ze zijn een perfecte aanvulling bij de cursus en zorgen ervoor dat je ook na de cursus de theorie en inzichten kan opfrissen als je even een minder momentje hebt.

 

Plaats een reactie